• Vendégház, pihenés, hangulat

  Vendégház, pihenés, hangulat

  A Hűs Udvar a megalkuvás nélküli pihenés és kikapcsolódás helye, ahol a noszvaji vintage hangulat, a nyugalommal és kényelemmel társulva járul hozzá a páros, vagy szűk családos pihenéshez.

 • Vidéki hangulat, meglepő kényelemben

  Vidéki hangulat, meglepő kényelemben

  Elhozzuk Önnek Noszvaj kék-fehér falusi hangulatát! Felújított és stílusában kissé újraértelmezett régi bútorokat használtunk a belső terek kialakításánál. Házunk baba- és gyermekbarát.

 • Jól felszerelt nappali-konyha, otthoni kényelem

  Jól felszerelt nappali-konyha, otthoni kényelem

  Érezze magát otthon Nálunk! A kredenc polcai számtalan érdekességet rejtenek.

 • Pihenjen alkalmazkodás nélkül

  Pihenjen alkalmazkodás nélkül

  Pihenjen láblógatva a függőágyon a madárcsicsergést hallgatva. ...mert néha csak pont ennyire van szükségünk!

 • Reggelizz, mint egy király...

  Reggelizz, mint egy király...

  Egy jó reggeli az egész napra rányomja bélyegét. Kérjen reggelit a szálláshoz!

Hűs Udvar Vintage Noszvaj

Hűs Udvar Vintage - pihenés alkalmazkodás nélkül


A HŰS UDVAR A DÉL-NYUGAT BÜKK LEGKARAKTERESEBB TELEPÜLÉSÉN, NOSZVAJON FEKSZIK, AHOL A LEGTISZTÁBB A LEVEGŐ, AHOL CSODÁT TEREMNEK A SZŐLŐS DŰLŐK, AHOL MEGIGÉZŐ A BÜKKÖS-ERDŐS TÁJ. MINDEZ TELJES NYUGALMAT, HARMÓNIÁT, KIKAPCSOLÓDÁST ÉS RENGETEG ÉLMÉNYT NYÚJT MINDAZOKNAK, AKIK ERRE IGÉNYT FORMÁLNAK.

A Hűs Udvar Vintage belső tere

A Hűs Udvar 2 személy vagy legfeljebb egy 3 gyermekes család kényelmére nyújt pihentető megoldást. Az 50 m2-es ház egy franciaágyas szobával és egy 3 gyermek számára készült emeletes ágyas térrel rendelkezik. A ház része továbbá a konyha-nappali, a fürdőszoba és a tornácos pihegő.

A Hűs Udvar Vintage külső tere

A Hűs Udvar vintage esszenciáját az ott növő diófák adják. Meghatározzák a teljes karakterét. A noszvaji kőkultúrával vegyülve pedig hűs, kényelmes pihenést biztosítanak a támfalba épített nyársaló-bográcsozó térrel és a fedett színnel együtt akár a legnagyobb kánikulában is. A hangulatot a ház hideg rozéja és szénsavas bodzaszörpje jelentősen fokozza.

Vendégeink mondták:

"Kis csoda az egész hely! Tényleg a nyugalom szigete. Igényes és összhangban van minden egyes tartozéka. A szállásadók nagyon figyelmesek, segítőkészek! Csak elismerően tudok nyilatkozni a helyről. Noszvaj legjobb szállása :)" - Marianna

"Szeretet járja át a házat! Érződik a gondoskodás minden egyes kézzel kovácsolt függönytartóban, kézzel varrt textilekben... Minden percét élveztük Noszvajnak. A szállásadóink pedig nagyon kedves emberek. Külön odafigyeltek kis lányunkra és minden babafelszerelést biztosítottak számunkra. A reggeli pompás volt. Minden háztáji, minden helyi. A forrástúra minden természetszerető kalandor kedvence lesz. Köszönjük Hűs Udvar!" - Márta

"Négy éjszakát voltam a családommal, és csak a legjobbakat tudom nyilatkozni. Kedves és figyelmes vendéglátók, kifejezetten igényesen és ízlésesen kialakított szálláshely a lakóterektől a fürdőn át a kertig, amely tökéletesen alkalmas pihenésre és kikapcsolódásra. Minden évszakban tudom ajánlani!" - Gáspár

További vendégvélemények

Legyen Öné a Hűs Udvar Vintage néhány éjszakára! Itt indíthatja meg a foglalást.


AJÁNLJUK

Vintage felszereltség

Elhozzuk Önnek Noszvaj kék-fehér falusi hangulatát! Felújított és stílusában kissé újraértelmezett régi bútorokat használtunk a belső terek kialakításánál. Házunk baba- és gyermekbarát.

Megnézem

Reggeli & bor

Noszvaj bővelkedik helyi ízekben. Kiemelkedőek a szilvára és birsalmára épülő étkek, de emellett a helyi pék, sajtosok és hentesek termékei is megérnek egy kóstolást. Ebből állítjuk össze a reggelijét.

Megnézem

Bababarát felszereltség

Ha a baba boldog, akkor a szülő is az. Ezt magunkról is tudjuk. Így fontosnak tartjuk, hogy minden kényelmi eszközt megtaláljon babája számára. Ezt a következőkkel biztosítjuk:

Érdekel

Videós háznézés

Járja be a lakóteret még azelőtt, hogy megérkezne! A videós bejárás alkalmával megismerheti a ház felszereltségét, megismerheti az Önre váró komfortot.

Benézek

Programok

Fogadja szeretettel programajánlatunkat, mivel elég muníciót biztosítunk Önnek ahhoz, hogy akár 5 vagy 6 napig is élvezhesse a Hűs Udvar pihentető kényelmét. Ezeket érdemes megnéznie, átélnie.

Megismerem