• Vendégház, pihenés, hangulat

  Vendégház, pihenés, hangulat

  A Hűs Udvar a megalkuvás nélküli pihenés és kikapcsolódás helye, ahol a noszvaji vintage hangulat, a nyugalommal és kényelemmel társulva járul hozzá a páros, vagy szűk családos pihenéshez.

 • Vidéki hangulat, meglepő kényelemben

  Vidéki hangulat, meglepő kényelemben

  Elhozzuk Önnek Noszvaj kék-fehér falusi hangulatát! Felújított és stílusában kissé újraértelmezett régi bútorokat használtunk a belső terek kialakításánál. Házunk baba- és gyermekbarát.

 • Jól felszerelt nappali-konyha, otthoni kényelem

  Jól felszerelt nappali-konyha, otthoni kényelem

  Érezze magát otthon Nálunk! A kredenc polcai számtalan érdekességet rejtenek.

 • Fürdődézsa a teljes relaxációs élményért

  Fürdődézsa a teljes relaxációs élményért

  Fürdődézsánk biztosíték arra, hogy rekreációja kiteljesedjen a Hűs Udvaron. Ha emellett az erdőbe is bevágyik, akkor 2 felnőtt kerékpárt biztosítunk Önnek ehhez!

1 nap a mese jegyében

Mesés utazás a falun belül!

A MESEÚT egy különleges családi program Noszvajon, melyet meseterápiás gondossággal állítottunk össze, hogy kicsiknek, nagyoknak, időseknek és fiataloknak remek mulatság, kaland, játék legyen az év minden napján!

A 10 gyönyörű, kézzel festett házikóban egy - egy, népmesét, és a meséhez kapcsolódó játékos feladatot, beszélgetés indító kérdést rejtettünk el abban a reményben, hogy tanösvény szerű programunk nem csak vidám s tartalmas családi kikapcsolódás, baráti időtöltés, de lehetőséget ad egy belső utazásra is magunk és egymás jobb megismeréséhez.

A 10 meseházikó egész évben, a hét minden napján végigjárható, bebarangolva a falu legszebb pontjait.

Szedjék össze hát a bátorságukat, szerezzék meg a meseházak kulcsát, a kalandos térképet, tisztítsák meg meselátó szemeik, mesehalló füleik, s induljanak el a mesék útján a palóc hősök nyomában. Keressék fel a kacsalábon forgó meseházikókat Önök is!

A meseút összességében hozzávetőleg 7 km területen elhelyezett meseházikókból áll, amik egymástól különböző távolságokra vannak.

Mivel önjáró program a hossza 1-2 órás sétától az egész napos barangolásig igény szerint alakítható. A meseházak közül mindenki igénye, kedve szerint válogathat, az indulásnál kapott térkép alapján.

A meséket tartalmazó kezdőmappa megvásárolható a Harmónia Cukrászdában (Noszvaj, Béke út 1.) 1500 Ft-os mappaáron.