• Vendégház, pihenés, hangulat

  Vendégház, pihenés, hangulat

  A Hűs Udvar a megalkuvás nélküli pihenés és kikapcsolódás helye, ahol a noszvaji vintage hangulat, a nyugalommal és kényelemmel társulva járul hozzá a páros, vagy szűk családos pihenéshez.

 • Vidéki hangulat, meglepő kényelemben

  Vidéki hangulat, meglepő kényelemben

  Elhozzuk Önnek Noszvaj kék-fehér falusi hangulatát! Felújított és stílusában kissé újraértelmezett régi bútorokat használtunk a belső terek kialakításánál. Házunk baba- és gyermekbarát.

 • Jól felszerelt nappali-konyha, otthoni kényelem

  Jól felszerelt nappali-konyha, otthoni kényelem

  Érezze magát otthon Nálunk! A kredenc polcai számtalan érdekességet rejtenek.

 • Fürdődézsa a teljes relaxációs élményért

  Fürdődézsa a teljes relaxációs élményért

  Fürdődézsánk biztosíték arra, hogy rekreációja kiteljesedjen a Hűs Udvaron. Ha emellett az erdőbe is bevágyik, akkor 2 felnőtt kerékpárt biztosítunk Önnek ehhez!

Hűs Udvar Vintage Noszvaj

1 nap a semmittevés jegyében

Óóó édes semmittevés!

Ezt az ajánlást szándékosan úgy állítottuk össze, hogy ne kelljen 1 kilométernél messzebb menniük a Hűs Udvartól. Semmi megerőlétetés, semmi stressz, csak ellazulás és kényelem.

Alvás, szunyókálás

Ezt a Hűs Udvaron is megtehetik a függőágyban, vagy a szín alatti heverőn, de Síkfőkúton a tóréten is leheveredhetnek, amihez plédet a házunk biztosít.

Tóparti lazulás

A síkfőkúti tavak körül egy kis sétaával egybekötött fagyizás, a tóparti padokon csücsülés garantáltan nem fogja felzaklatni! A Szent Imre-forrás vizét pedig érdemes megkóstolni.

Kerti sütögetés, étkezés

A Hűs Udvar bográcsozóját úgy alakítottuk ki, hogy azon flekkenezni és nyársalni is lehessen. Készítsék el helyben ebédjüket, vacsorájukat miközben együtt élhetik át a főzés kedves rituáléját.

Ha ezt nem szeretnék, akkor még mindig ott van a Rozmaring Étterem, ahonnan pizzát rendelhettek (06 36 463 465), vagy elsétálva oda a'la carte is étkezhetnek. A konyhája nagy városokban is megállja a helyét!

Hétköznaponként délben ebédet is rendelhetnek a LaciKonyhától. Az aktuális heti menüt a Hűs Udvaron naprakészen megkapják.

Játék az Udvaron

Játszák le újra gyermekkoruk kártyajátékait! Ehhez a magyar- és franciakártya a színben lévő kredenc bal felső fiókjában lapul. Ha a szabályokra már nem emlékeznek, akkor a bekészített kis szabályfüzet hasznos segítségükre lesz.

A társasjátékokat a kredenc alsó ajtós részében találjátok. Jó szórakozást kívánunk hozzá!