• Vendégház, pihenés, hangulat

  Vendégház, pihenés, hangulat

  A Hűs Udvar a megalkuvás nélküli pihenés és kikapcsolódás helye, ahol a noszvaji vintage hangulat, a nyugalommal és kényelemmel társulva járul hozzá a páros, vagy szűk családos pihenéshez.

 • Vidéki hangulat, meglepő kényelemben

  Vidéki hangulat, meglepő kényelemben

  Elhozzuk Önnek Noszvaj kék-fehér falusi hangulatát! Felújított és stílusában kissé újraértelmezett régi bútorokat használtunk a belső terek kialakításánál. Házunk baba- és gyermekbarát.

 • Jól felszerelt nappali-konyha, otthoni kényelem

  Jól felszerelt nappali-konyha, otthoni kényelem

  Érezze magát otthon Nálunk! A kredenc polcai számtalan érdekességet rejtenek.

 • Fürdődézsa a teljes relaxációs élményért

  Fürdődézsa a teljes relaxációs élményért

  Fürdődézsánk biztosíték arra, hogy rekreációja kiteljesedjen a Hűs Udvaron. Ha emellett az erdőbe is bevágyik, akkor 2 felnőtt kerékpárt biztosítunk Önnek ehhez!

Vendégeink véleménye

Márta

"Szeretet járja át a házat! Érződik a gondoskodás minden egyes kézzel kovácsolt függönytartóban, kézzel varrt textilekben... Minden percét élveztük Noszvajnak. A szállásadóink pedig nagyon kedves emberek. Külön odafigyeltek kis lányunkra és minden babafelszerelést biztosítottak számunkra. A reggeli pompás volt. Minden háztáji, minden helyi. A forrástúra minden természetszerető kalandor kedvence lesz. Köszönjük Hűs Udvar!"

Vivien

"4 csodás napot töltöttünk el Noszvajon a Hűs udvarban és korosztálytól függetlenül mindannyian imádtuk! Ez a kis ékszerdoboz az utca legszebb háza! Aki vágyik a vidéki hangulatra, erdei kilátásra, harapni való levegőre, az látogasson el ide!
A 8 hónapos kislányunk imádta a hintákat, biztonsággal tudott mászni a házban mindenféle akadály vagy veszély nélkül. A nagyszülők különösen élvezték és értékelték az esti szalonna sütést és a finom házi borokat, pálinkákat :). Nagy előny, hogy nem kellett a fél házunkat magunkkal vinni, mert tényleg minden babás felszerelés adott volt a házban! A falu épp úgy imádni való, mint a Hűs udvar, pláne az őszi színekkel. Aki ott jár, kóstolja meg a falusi reggelit és a noszvaji lekvárokat.
Mi biztosan vissza megyünk még, és minden pihenni vágyónak jó szívvel ajánljuk!"

Nikolett

"3 éjszakát és 4 napot töltöttünk ősz derekán ebben a kis takaros házban Párommal és 1 éves kisfiammal. Imádtuk :) Nagyon jó volt, hogy miénk volt a ház, tudtunk az udvaron játszani, jókat ettünk, aludtunk, pihentünk. A "háziak" irtó kedvesek voltak, tényleg mindenben segítettek. 100%-ban csak ajánlani tudom. Jövőre pedig mi is visszatérünk ;)"

Zoltán

"Nagyon kellemes, csendes hétvégét töltöttünk el itt. A valóságban még a képeknél is sokkal jobban néz ki a kis ház. A vendéglátók nagyon kedvesek. A 9 hónapos kislányunknak is minden megvolt a házban a kiságytól kezdve a fürdőkádon át az etetőszékig. Noszvaj környéke pedig egyszerűen csodálatos, kiváló sétákat lehet tenni a környező turistautakon."

Marianna

"Kis csoda az egész hely! Tényleg a nyugalom szigete. Igényes és összhangban van minden egyes tartozéka. A szállásadók nagyon figyelmesek, segítőkészek! Csak elismerően tudok nyilatkozni a helyről. Noszvaj legjobb szállása :)"

Gáspár

"Négy éjszakát voltam a családommal, és csak a legjobbakat tudom nyilatkozni. Kedves és figyelmes vendéglátók, kifejezetten igényesen és ízlésesen kialakított szálláshely a lakóterektől a fürdőn át a kertig, amely tökéletesen alkalmas pihenésre és kikapcsolódásra. Minden évszakban tudom ajánlani!"

Dóra

"Csodálatos hely! Négy szuper napot töltöttünk el Brigittáéknál és megérdemli az udvar (és a ház is) a hűs jelzőt. A béke és nyugalom szigete. Aki el szeretne vonulni pár napra a városi zajtól, az a legjobb helyet találta meg. Brigi és Peti, a két legszuperebb házigazda, akikkel valaha találkoztunk, nagyon örülök, hogy megismertük őket! Szívből ajánlom és köszönjük a vendéglátást!"

Imre

"Szívélyes fogadtatás, kiválóan felszerelt szálláshely.A parasztház hangulata elvarázsolja az embert. Aki pihenésre , nyugalomra , feltöltődésre vágyik itt megtalálja.Köszönjük Briginek és Petinek."

Máté

"Nagyon szépen és igényesen felújított parasztház, kedves és figyelmes tulajdonosokkal. Minden részletre odafigyelve kialakított, igazi pihenési lehetőséget biztosító apartman, örömmel ajánlom másoknak is."

Anita

"Very welcoming guesthouse with nice hosts. The garden and surrounding area is very charming and tidy, the house and kitchen are neate and well equipped. We can only recommend this accommodation - ideal for chilling and relaxing for the whole family..."

Boglárka

"Négy éjszakát töltöttünk el a családommal a szálláson. Igényes, ízléses berendezés. A minden igényt kielégítő szálláshely és kert tökéletesen alkalmas pihenésre és kikapcsolódásra! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönjük Brigi!"

Béla

"Négy napot töltöttünk el ,nagyon jól éreztük magunkat,csodálatos a környezet maga a ház mesébe illő az udvar patináns a háziakról nem is beszélve nagyon kedves emberek.Mindenkinek csak ajánlani tudom! Üdv Kunék Gyomáról!"

Marianna

"Nevéhez hűen,a nyári nagy melegben tényleg kellemesen hűs volt az udvarban is és a házban is. Az egész napos túrázás/strandolás után nagyon jó volt a kényelmes ágyakban nyugovóra térni. Csendes,nyugodt környezetben helyezkedik el. A vendéglátók figyelmesek és kedvesek,segítőkészek."