• Vendégház, pihenés, hangulat

  Vendégház, pihenés, hangulat

  A Hűs Udvar a megalkuvás nélküli pihenés és kikapcsolódás helye, ahol a noszvaji vintage hangulat, a nyugalommal és kényelemmel társulva járul hozzá a páros, vagy szűk családos pihenéshez.

 • Vidéki hangulat, meglepő kényelemben

  Vidéki hangulat, meglepő kényelemben

  Elhozzuk Önnek Noszvaj kék-fehér falusi hangulatát! Felújított és stílusában kissé újraértelmezett régi bútorokat használtunk a belső terek kialakításánál. Házunk baba- és gyermekbarát.

 • Jól felszerelt nappali-konyha, otthoni kényelem

  Jól felszerelt nappali-konyha, otthoni kényelem

  Érezze magát otthon Nálunk! A kredenc polcai számtalan érdekességet rejtenek.

 • Pihenjen alkalmazkodás nélkül

  Pihenjen alkalmazkodás nélkül

  Pihenjen láblógatva a függőágyon a madárcsicsergést hallgatva. ...mert néha csak pont ennyire van szükségünk!

 • Reggelizz, mint egy király...

  Reggelizz, mint egy király...

  Egy jó reggeli az egész napra rányomja bélyegét. Kérjen reggelit a szálláshoz!

Hűs Udvar Vintage Noszvaj

Vendégeink véleménye

Zoltán

Nagyon kellemes, csendes hétvégét töltöttünk el itt. A valóságban még a képeknél is sokkal jobban néz ki a kis ház. A vendéglátók nagyon kedvesek. A 9 hónapos kislányunknak is minden megvolt a házban a kiságytól kezdve a fürdőkádon át az etetőszékig. Noszvaj környéke pedig egyszerűen csodálatos, kiváló sétákat lehet tenni a környező turistautakon.

Marianna

Kis csoda az egész hely! Tényleg a nyugalom szigete. Igényes és összhangban van minden egyes tartozéka. A szállásadók nagyon figyelmesek, segítőkészek! Csak elismerően tudok nyilatkozni a helyről. Noszvaj legjobb szállása :)

Gáspár

Négy éjszakát voltam a családommal, és csak a legjobbakat tudom nyilatkozni. Kedves és figyelmes vendéglátók, kifejezetten igényesen és ízlésesen kialakított szálláshely a lakóterektől a fürdőn át a kertig, amely tökéletesen alkalmas pihenésre és kikapcsolódásra. Minden évszakban tudom ajánlani!

Dóra

Csodálatos hely! Négy szuper napot töltöttünk el Brigittáéknál és megérdemli az udvar (és a ház is) a hűs jelzőt. A béke és nyugalom szigete. Aki el szeretne vonulni pár napra a városi zajtól, az a legjobb helyet találta meg. Brigi és Peti, a két legszuperebb házigazda, akikkel valaha találkoztunk, nagyon örülök, hogy megismertük őket! Szívből ajánlom és köszönjük a vendéglátást!

Imre

Szívélyes fogadtatás, kiválóan felszerelt szálláshely.A parasztház hangulata elvarázsolja az embert. Aki pihenésre , nyugalomra , feltöltődésre vágyik itt megtalálja.Köszönjük Briginek és Petinek.

Máté

Nagyon szépen és igényesen felújított parasztház, kedves és figyelmes tulajdonosokkal. Minden részletre odafigyelve kialakított, igazi pihenési lehetőséget biztosító apartman, örömmel ajánlom másoknak is.

Anita

Very welcoming guesthouse with nice hosts. The garden and surrounding area is very charming and tidy, the house and kitchen are neate and well equipped. We can only recommend this accommodation - ideal for chilling and relaxing for the whole family...

Boglárka

Négy éjszakát töltöttünk el a családommal a szálláson. Igényes, ízléses berendezés. A minden igényt kielégítő szálláshely és kert tökéletesen alkalmas pihenésre és kikapcsolódásra! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönjük Brigi!

Béla

Négy napot töltöttünk el ,nagyon jól éreztük magunkat,csodálatos a környezet maga a ház mesébe illő az udvar patináns a háziakról nem is beszélve nagyon kedves emberek.Mindenkinek csak ajánlani tudom! Üdv Kunék Gyomáról!

Marianna

Nevéhez hűen,a nyári nagy melegben tényleg kellemesen hűs volt az udvarban is és a házban is. Az egész napos túrázás/strandolás után nagyon jó volt a kényelmes ágyakban nyugovóra térni. Csendes,nyugodt környezetben helyezkedik el. A vendéglátók figyelmesek és kedvesek,segítőkészek.

Kata

Gyönyörű hely, hangulatos kis ház. Jól felszerelt,minden meg volt , hogy jól érezzük magunkat! Még visszatérünk.